Suksess Historier

Dag

"jeg har funnet kvinnen i mitt liv"

jeg har funnet kvinnen i mitt liv. jeg var heldig å møte helena, og har vært der nede 3 ganger allerede. Vi kommer til å gifte oss neste gang jeg skal ned dit, og regner med at det blir rundt 20 november dette år. jeg elsker henne meget høyt og kommer til å ha henne for resten av livet mitt, hvis hun vil ha meg :)

mattis

"Jeg vil takke Russia-Woman.net."

Jeg har funnet en fantastisk kvinne fra Bulgaria. I begynnelsen hadde vi dårlig kjemi, men heldigvis så ble det bedre. Hun passer perfekt til meg og jeg håper det at jeg kan være hennes "prins" for all evighet. Jeg vil takke Russia-Woman.net. Mange takk for hjelpa uten denne siden hadde jeg ikke truffet min "prinsesse". Hun er et fantastisk menneske. Takk igjen

Frode

"Jeg takker dere for den flotte kontaktsiden!"

Hei.Etter at jeg la inn min profil på denne siden gikk det omtrent 5 minutter før jeg fikk det første brevet.Hun var bare hærlig,og jeg har hele tiden holdt god kontakt med henne.Nå reiser jeg til henne i midten av mars,for å være sammens henne i 14 dager.Noe som jeg gleder meg fryktelig til.Jeg takker dere for den flotte kontaktsiden,noe som gjorde det mulig for meg å treffe den store kjærligheten.Mange hilsner fra Frode

Bjørn-erik

"Thank you Russia-Woman!"

Jeg trengte ikke å lete veldig lenge,jeg skrev en liten stund med 2-3 flotte jenter uten at det ble noe.Plutselig var hun bare der,det var bare magisk,alt stemmer,kall det skjebnen om du vil,men jeg har nettopp funnet min kjære fremtidige kone,venn og mor til mine barn.Jeg er verdens lykkeligste mann,takket være Russia-Woman.net.Takk!

Olav

"Thank you Russia-Woman!"

hei Jeg er meget godt fornøyd me dette medlemsskapet! Jeg fant partneren min raskt! En herlig jente fra bulgaria! Jeg takker for denne fine muligheten til og finne en god partner.

Flere suksess historier!
Russia-Woman, Russia-Woman Logoen og Russia-Woman er varemerker av Russia-Woman Pty Ltd.
Continue